Ipari festés

Acélszerkezetek korrózió elleni védelme

Tűzvédő bevonatok készítése

500 °C- tól kezdődően az acél tartószilárdsága jelentősen csökken. A tartószerkezetek elveszíthetik eredeti funkciójukat, így az épületen részleges vagy teljes összeomlás következhet be.

Bővebben: Ipari festés

Felülettisztítás

Felülettisztítás

A festés és egyéb bevonatok előkészítésének az alapja a gondos és megfelelő előkészítés. A felületen lévő korróziós termék gátolja a festék tapadását és elősegíti a bevonat alatti további korróziót, amely "feltáskásodást", majd leválást eredményez. A tisztítási műveletek után a festendő felület minősége feleljen meg a felhasználásra kerülő alapozófesték kötőanyaga és pigmentje szerint optimális tisztasági fokozatnak.

Bővebben: Felülettisztítás

Beton védelem

Tartós beton védelem, szénszálas megerősítés, betonfelületek helyreállítása, hézagok karbantartása

Vízzáró betonszerkezetek hézagtömítése, injektálása

Zárt ivóvíztárolók belső oldali szigetelése

Bővebben: Beton védelem

Takarítás

  1. Takarítási szolgáltatásunkat minden esetben úgy végezzük, hogy partnereink a napi munkájukat zavartalanul folytathassák. Jelenlétünk csak abból legyen észrevehető, hogy a környezetük a tökéletes, kellemes tisztaságérzetet adja.
  2. Folyamatos belső ellenőrzési rendszert működtetünk. Minden új feladat vagy, esetlegesen felmerülő hiányosság, azonnali, helyreállító intézkedést von maga után. Ezért munkatársaink személyesen felelősek. Az eredmény elérése érdekében pedig motiváltak.
  3. Dolgozóink a munkavégzés közben nem beszélgethetnek, nem dohányozhatnak, nem étkezhetnek, nem használhatják megbízóink eszközeit. A munkavégzés közben látott, hallott dolgokról soha, sehol nem beszélhetnek. Kizárólag a takarítási feladatot látják el.
  4. Felelősségbiztosítással rendelkezünk, ami a véletlen károkozásra is biztosítást nyújt.

    Bővebben: Takarítás

Ipari padló kivitelezés

A beton szerkezetének részletekbe menő ismerete nélkül is belátható, hogy a sok kiváló tulajdonság mellett néhány hátránnyal is számolni kell, melyek szinte kizárólag a beton porózus, szivacsos finomszerkezetével hozhatók összefüggésbe. Ez a szerkezet az okozója a betonok viszonylag nagy vízfelvételének, amiből a rossz fagyállóság fakad, de ez okozza a betonfelületek rossz tisztíthatóságát, állandó porzását is.

Bővebben: Ipari padló kivitelezés

Visszaszívásos vizes technológia

A visszaszívásos vizes technológia során a felülettisztításkor keletkezett veszélyes hulladéknak minősülő bevonatot egy külön leválasztó tartályban többkamrás szilárdanyag ülepítő szűrői külön választják. Ez a technológia lehetővé teszi a tisztítás teljesen zárt folyamatát, sem a tisztító közeg, sem az eltávolított bevonat (lerakódás) nem jut a környezetbe.

Bővebben: Visszaszívásos vizes technológia

Ipari festés alpin technikával

Napjainkban az ipari alpinista olyan tevékenységet végez, amely helyettesíti az emelőkosár, az állványzat használatát

Számos módon hasznosítjuk az ipari alpin technikát, azonban ezen tevékenységünk közül az ipari festést és a tartályok tisztítását szeretnénk részletesebben is bemutatni.

Egyre elterjedtebb, hogy az épületek homlokzatainak felújítása alpin technikával történik. Egy homlokzat felújítási munka során a vakolás, festés, hőszigetelés, bádogos munka, ereszcsatorna csere, gipsz stukkó cseréje, elkorhadt eresz deszkázat cseréje teljes mértékben kivitelezhető alpin technikával és sokszor csak így valósítható meg.

Bővebben: Ipari festés alpin technikával

Burkolattisztítás, javítás, festés

Cégünk megfelelő technikai háttérrel, szakember gárdával, és tapasztalattal rendelkezik a szilárd burkolatok:

  • tisztításában, mely túlnyomó részben festék- és olajszármazék maradványok eltávolításában, szétválasztásában, és szakszerűen bizonylatolt megsemmisítésében merül ki. Ebben a tárgykörben a cégünk birtokában levő eszközállomány kiegészítésére és a munkafolyamatok drasztikus lerövidítésére Osztrák és Német partnercégek segítségét is igénybe vesszük, kamionra szerelt magasnyomású mosóberendezések terén.

    Bővebben: Burkolattisztítás, javítás, festés

Hőcserélők tisztítása

A hőcserélők csőfalának illetve teljes keresztmetszetben elzáródott csövek koptatás nélküli felület tisztítására javasolt az 500 bar-os tisztítás vizes technológiával. Ezen fajta felület tisztítás roncsolás mentes, a felületet nem koptatja valamint sem por sem vegyszer nem kerül a rendszerbe. Az eredményesebb tisztítás érdekében négy fúvókával rendelkező Ø19 átmérőjű rotoros csőtisztító fejekkel dolgozunk.

Bővebben: Hőcserélők tisztítása